суббота, 1 апреля 2023 г.

 Веселі свята 1 квітня

1 квітня святкується не лише День сміху або День дурня. Якщо вам не хочеться почувати себе дурнем, ви завжди можете приєднатись до іншого свята. Головне – щоб вам було весело і комфортно разом з оточуючими. Святкуйте самі незвичайні свята і просто насолоджуйтесь життям. Навіть якщо вам зовсім невесело, все одно посміхайтесь. Озирніться навколо себе – в світі так багато приємних речей!

Міжнародний день битви подушками

Щорічно в першу квітневу суботу світ відзначає цікаве та веселе свято – Міжнародний день битви подушками. Такий флешмоб з’явився в 2008 році та швидко здобув популярність.

Правила боїв полягають у тому, щоб одночасно бити одне одного подушками. Заборонено чіпати людину без подушки й того, хто тримає камеру.

Ця подія має за мету залучення людства до спільних веселих розваг, допомогу у звільненні від стресу та пошуку нових друзів.

Цікаво, що Колумбійський університет встановив власну традицію боїв подушками двічі на рік, розслаблюючи таким чином студентів перед сесією.

Міжнародний день веселощів на роботі

1 квітня кожного року відзначається нестандартне, проте дуже цікаве свято – Міжнародний день веселощів на роботі. Подія з’явилась у 1996 році.

Міжнародний день веселощів на роботі має за мету залучення суспільства до згуртування з колегами, виховання дружніх відносин на робочому місці та сприяння розвитку творчих здібностей.

До 1 квітня влаштовують веселі змагання, розіграші, різноманітні ігри тощо. День веселощів на роботі покликаний створити позитивний настрій кожному співробітнику.

Чим корисне таке свято? Гумор та розслаблене спілкування сформують приємну робочу атмосферу. Гарний настрій, який буде просякнуте повітря 1 квітня, забезпечить продуктивність й ефективність праці.

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-veseloshchiv-na-roboti/

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-bytvy-podushkamy/  

Комментариев нет:

Отправить комментарий