суббота, 20 ноября 2021 г.

 

 Участь у ІІІ Всеукраїнській краєзнавчо-етнологічній конференції учнівської молоді «Лиш те в народі буде жити, що серце серцю передасть…» (онлайн)

 

20 листопада 2021 р. учениця Просторівської філії Богданівського ОЗЗСО Макаренко Катерина (8 клас) взяла участь в ІІІ Всеукраїнській краєзнавчо-етнологічній конференції учнівської молоді «Лиш те в народі буде жити, що серце серцю передасть…», яка проводилася Івано-Франківським обласним державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді. Робота Конференції була організована в онлайн-режимі. Катя виступала на секції «Традиції, звичаї та обряди українського народу.
 
На дану секцію було представлено 75 робіт. Приємно зазначити, що Катя гідно представила свою школу, опорний заклад і Чернігівську селищну раду. Її виступ було відзначено суддями в підсумковому зверненні як один з найкращих. За підсумками конференції всі учасники будуть нагороджені сертифікатами.


Вітаємо Макаренко Катерину з чудовим виступом на Конференції! Бажаємо їй творчих успіхів у пошуковій краєзнавчій роботі!

Дякуємо Янущенку Дмитру Вікторовичу, завідуючому відділом краєзнавства та патріотичного виховання комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» за пропозицію участі у заході такого високого рівня.



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий