вторник, 27 октября 2020 г.

 

          

Фотозвіт про Місячник бібліотек

                                         

В шкільній бібліотеці завершується Місячник бібліотек. Саме час підвести підсумки роботи. Найактивнішими учасниками Місячника були учні 4 класу (вч. Пасічна О.М.),  учні 1 класу (вч. Оніщенко Т.В.), учні 5 класу (вч.природознавства Дудинець С.А.).

 Учні 4 класу завжди читають багато книжок, тож недивно, що вони були найактивнішими учасниками вікторин, конкурсу загадок.

                               

Учні 1 класу виготовляли чудові поробки з паперу, природного матеріалу. Вони також стали переможцями конкурсу на виготовлення закладок для книжок.

       

                                        

"Колобок на пеньочку" - робота учня 1 класу Комарницького Сашка

П’ятикласники активно провели День краєзнавства на тему «Шумлять дерева рідного краю». Діти показали свої знання про ті дерева, що ростуть на шкільному подвір’ї, відгадували загадки про дерева нашого краю, писали листи до улюбленого дерева, малювали за допомогою осінніх листочків. А ще кожен учень виготовив екологічну закладку для свого підручника. Разом із вчителем природознавства Дудинець С.А. діти активно працювали в Акції «Птах року-2020».

Під час Місячника в школі проходила акція "Подаруй бібліотеці книгу. В ході Акції шкільна бібліотека поповнилася новою цікавою літературою на природознавчу тематику.



Комментариев нет:

Отправить комментарий