воскресенье, 20 июня 2021 г.

 

Ви ще не читали книги про тата? Саме час це зробити!

До того ж 20 червня – день Тата!

Все о книге Самый лучший папа.

 Читайте о приключениях самого лучшего папы! Папа медведь торопится домой, ведь там его ждут любимые медвежата! Папа обожает проводить время с малышами читать им книжки, играть в пиратов, помогать, хвалить и обнимать! Уложив всех спать, медведь надеялся удобно устроиться в кресле и почитать газету, но не тут-то было... Как самый лучший папа справится с маленькими озорниками?

 
Ця історія про маленького Єнотика Євгенка, який був неймовірно щасливий, адже тато пообіцяв йому піти рибалити! На справжню риболовлю, вже завтра! Але тут Євгенко сильно захворів ... Та якщо тато обіцяв риболовлю, то вона обов'язково буде!

Трогательная история о медвежонке, который обиделся на папу и решил найти себе другую семью. Он попробовал жить с тиграми, гусями, змеями, аистами и даже с китами. Однако нигде не чувствовал себя своим. И, в конце концов, понял, что хочет… домой! Веселая и поучительная история учит малышей бережно относиться к своей семье.

 
ДОТЕПНИЙ ТАТО

“Татусева книга” Володимира Вакуленка-К. з ілюстраціями Наталки Гайди – чи не найперше видання, яке спадає на думку, коли мова йде про тата у нашій дитячій літературі. Автор написав цю книжку для двох своїх синів, Віталіка та Влада, про що свідчить присвята й звернення у текстах.

“Татусева книга” – це збірка дотепних віршів із оригінальними сюжетами для читачів від трьох-чотирьох років. Тут є про яскраву клумбу з квітів, які вирощує слоник Славко, про переповнену зупинку, де кумедний щур намагається сісти на автобус, про новосілля крота, про день народження кульбабки, про равлика-школярика, що, вийшовши з дому 1-го вересня, до листопада нарешті доповз до школи… Образ веселого і дотепного тата-оповідача об’єднує усі ці незвичні історії.

 ТАТО-ЗАХИСНИК

 Книжка “Мій тато став зіркою” Галини Кирпи з ілюстраціями Оксани Були – драматична й нелегка для читання. Головний герой оповіді – тато, який живе… у пам’яті. Історія оповідається від імені дівчинки, батько якої загинув на Майдані. Безперечно, перш ніж пропонувати цю книжку для читання синові чи доньці, батьки мають прочитаті її самі й вирішити, чи готова їхня дитина сприймати цей емоційно складний текст.

Та хоч тема втрати батька дуже складна, дорослі не можуть її вічно замовчувати у суспільстві, в якому так багато дітей пережили таку трагедію на власному досвіді. Однак серед глибокого суму в книжці бринить світла нотка – “наш тато став зіркою і завжди нам світитиме”. Навіть той тато, який живе лише в пам’яті, підтримує і надихає свою дитину, світить їй і завжди світитиме.

                                          

Короткие, необыкновенно душевные истории, которые рассказывают на полянке зверюшки о своих мамах, предназначены для самых маленьких читателей. Они научат их самому главному в жизни: ценить и любить своих близких и самим быть добрыми и отзывчивыми.

  

А от для підлітків і для дорослих рекомендую обов’язково прочитати книгу Мейв Бинчи «Самый лучший папа».

                                         
Читайте! І кожного разу відкривайте для себе щось нове!

  
Хочете ще? То перейдіть за посиланням:https://www.facebook.com/110225860787211/videos/1764007370473291


Комментариев нет:

Отправить комментарий