понедельник, 5 апреля 2021 г.

 

 

Пропоную познайомитись  - видавництво Vivat

Як з’явились люди? Існує кілька теорій, що пояснюють появу сучасної людини.

Перша, яка багато років вважалась за істину, виглядає так. Біологічний вид, людина розумна, виник в Африці близько 315 тис. років тому й еволюціонував, не покидаючи її меж. Після цього почалось розселення. Людина розумна витіснила інші види, головним чином людину прямоходячу й неандертальця. Міжвидових схрещень майже не було.


Проте генетичний аналіз виявив, що в геномі сучасної людини присутня ДНК неандертальця. Тобто схрещення таки мало місце. Тому з’явилась інша теорія.

Сучасні науковці дискутують стосовно того, чи людство зародилося в одному місці, чи людина еволюціонувала в декількох регіонах одночасно й відбувався генетичний обмін між представниками окремих територій. Згідно з другою теорією, еволюція в бік Homo sapiens, попри загальну спрямованість, мала значні регіональні відмінності.


Хочете дізнатись більше про появу людей, тварин, материків? Про культурні особливості та історичні передумови сучасного суспільства? Про найважливіші події людства та найдивніші випадки? Нарешті розібратись і вивчити ази історії? Це все описано у нашій книзі «Історія світу від найдавніших часів до сьогодення» — https://bit.ly/3rLdocg
Ілюстроване ґрунтовне видання Джеремі Блека містить аналіз багатотисячолітнього періоду історії людства. Він допоможе вам зрозуміти та вивчити головні події і процеси, які відбувались на нашій планеті!


Як добре ви знаєте історію? Хотіли б знати більше?
Завітайте до видавництва Vivat
  

 
https://www.facebook.com/vivat.book.com.ua/photos/a.1424117751185432/2551712878425908/?__tn__=%3C

 

Більше можна дізнатись на сторінках Facebook

Комментариев нет:

Отправить комментарий