воскресенье, 15 мая 2022 г.

 Міжнародний день сім’ї

Хай сьогодні День сім’ї

З любов’ю в кожен дім приходить.

І кожен з вірою світлою

В ньому краще знаходить!

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня (резолюція A/RES/47/237 від 20.09.1993 р.). Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї - єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=101&year=2022

 
15 травня в Україні відзначають День сім’ї. Цього року, як ніколи, ми розуміємо цінність нашої родини. Немає більшого щастя, ніж рідні люди поруч. Привітайте добрим словом та картинкою своїх близьких.

Наша міцна родина та теплі сімейні стосунки – одні з найважливіших речей у нашому житті. Всі ми це дуже чітко зрозуміли, коли в нашу країну прийшла війна. У ці важкі дні ми підтримуємо та турбуємося одне про одного. У такі буремні дні, наші рідні – єдина наша радість та розрада.

Втім не всі сім’ї зараз разом. Війна розлучила жінок зі своїми чоловіками, які захищають нашу країну на фронті, ще частина жінок з дітьми виїхали за кордон заради порятунку своїх нащадків. Та, на жаль, найстрашніша ціна війни – втрата мирних жителів та наших військових.

Однак всі громадяни нашої країни та увесь світ знає – Україна незламна. Саме тому ми обов’язково переможемо, а наші діти нарешті побачать своїх татусів, а жінки – чоловіків.

День сім’ї покликаний нагадати нам про сімейні цінності. Якщо війна не розлучила вас з вашими рідними, то проведіть час разом та скажіть їм, як сильно ви їх любите. Традиційно, цей день заведено проводити у колі своєї родини, але якщо ви не маєте змоги особисто привітати рідних, то надішліть їм картинку.

https://traditions.24tv.ua/kartinki-z-dnem-simyi-patriotichni-privitannya-listivki_n1978745

https://glavred.net/holidays/den-semi-2022-data-prazdnika-serdechnye-pozdravleniya-i-kartinki-10368510.html

https://telegraf.com.ua/ukr/pozdravleniya/2022-05-15/5705121-s-dnem-semi-2022-samye-luchshie-otkrytki-i-kartinki-k-prazdniku



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий